A jobb élmény érdekében kérjük, módosítsa böngészőjét CHROME, FIREFOX, OPERA vagy Internet Explorer verzióra.
  • Socofy (NewChic) fűzős-zippzáras báránybőr bakancs
Leírás
Ár : 9.990 Ft
Típus : Cserél
Dátum : 2022.12.20.
Feltétel : Megkímélt

A NewChic márka nem ismeretlen a divatot, és azon belül a lábbeliket szeretők között, és mely cég egy tucat független további divatmárkát tudhat a cégcsoportjában.
A bakancs hivatalos weboldala a bakancs összes termékinformációjával  itt volt található, de mivel Decemberben beszüntették a gyártását, sajnos már
 nem elérhető, viszont ez miatt nem kell aggódnunk, hogy gyakran szembejön velünk az utcán. 🙂 Utolsó ára 43e volt 425$/ Forint árfolyamnál!

https://www.newchic.com/socofy-boots-3599/p-1545754.html

Az Amazon-on most is kapható, nem tudom eredeti e, de az ára itt is 40e körül van a dollár árfolyamától függően (390Ft), értelemszerűen 425Ft

feletti árfolyamnál meg is haladta azt.

https://www.amazon.com/Leather-Vintage-Bohemian-Pattern-Outdoor/dp/B0B7DGXDF9/ref=sr_1_4?crid=3AR0I7TG1SVEQ&keywords=socofy&qid=1671547257&sprefix=socofy%2Caps%2C819&sr=8-4&th=1

A bakancs bélelt, valódi báránybőrből készült. (Talán a főleg díszként szolgáló csatos rész kivételt képez, ebben nem vagyok biztos)   
Bár ezek a csatok nem a le és felvételt szolgálják, (azt a zippzár könnyíti meg) de valójában nem csupán design elem, hanem a tulajdonos egyedi vádlivastagságához segíti az egyszeri beállítást.
A legmelegebb nyári napokat leszámítva egész évben hordható, értelemszerűleg a mostani hűvösebb hónapokban praktikusabb viselet.

A talp anyaga PU (A PU könnyű, vízálló és rugalmas, csúszásgátló kiképzés (DIN 4843 part 100), erősen kopásálló, és nagyon tartós.”)
Nagyon szép állapotban van, de nem új, viszont az ára ezért rendkívüli 🙂

Már most található márkás kabát és egyéb ruházati cikk a termékeim között! Hamarosan BABAHOLMIK, női divatáruk, valamint egyéb ajándékozásra
alkalmas cikkek, a postázás több termék esetén relatív kedvezőbb, úgyhogy érdemes visszalátogatni  🙂

A Petőfi hídhoz közel lakom, de előre utalás után postázom
Minden kérdésre szívesen válaszolok 🙂
Köszönöm szépen a figyelmet!

Mire cserélné: minőségi MÁRKÁS keveset használt akumulátoros fúró

Helyszín: Magyarország, Budapest IX. kerület

 

 Tegye közzé értékelését

Teteje